GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ICE BUCKET CHALLENGE

VIDEO Ce aroganţă! Marco Materazzi a răspuns provocării #IceBucketChallenge, dar nu a uitat de "amicul" Zinedine Zidane :D

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 19:23

Fostul fundaş al lui Inter şi al naţionalei Italiei, Marco Materazzi, s-a alăturat şi el campaniei ALS Ice Bucket Challenge, pentru atragerea donaţiilor şi a atenţiei asupra afecţiunii numite scleroză laterală amiotrofică.Acesta a fost provocat de motociclistul Valentino Rossi şi a avut un mod inedit de a orchestra provocarea. A purtat un tricou al lui Zinedine Zidane de la Juventus, de care s-a dezbrăcat pentru a arăta unul cu Inter, şi-a turnat apa cu gheaţă în cap din trofeul Ligii Campionilor şi l-a provocat, printre alţii, chiar pe Zidane.

Cei doi au avut un conflict la Mondialul din 2006, cînd francezul l-a lovit cu capul în piept pe italian, faza devenind celebră ulterior în lumea fotbalului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
t0ni
t0ni  •  21 August 2014, 22:43

il detest pe maimutoiul asta! :-)))

strazi1
strazi1  •  21 August 2014, 22:32

Dar nu zice ca l-a injurat pe Zidane de mama, si nu o sa recunoasca nici mort:))) adevarul se stie , el a provocat, si a fost servit, tipic broscarilor....

raul4steaua
raul4steaua  •  21 August 2014, 20:26

Asta e aroganta maxima, desi l-am urat ca jucator, palaria jos, asta da aroganta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează