GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANGLIA

VIDEO Cel mai frumos moment din weekend » Are paralizie cerebrală, dar nu renunță la fotbal și idolul său l-a invitat pe teren

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 21:17

Duminică, un puști de 9 ani cu paralizie cerebrală și-a îndeplinit un vis.

George a devenit cunoscut în mediul online după ce videoul cu el jucînd fotbal, în ciuda bolii de care suferă, a devenit viral.

Copilul a fost invitat pe Goodison Park chiar de idolul lui, Gerard Deulofeu. A primit aplauzele spectatorilor și a trăit bucuria marcării unui gol pe arena lui Everton.

 

Here's the moment nine-year-old George, who has cerebral palsy, scored at the Gwladys Street End after being invited to the game by his hero Gerard Deulofeu.

Posted by Everton Football Club on Sunday, January 24, 2016

După meciul cu Swansea, Gerard Deulofeu a avut o surpriză. George a ținut să-i mulțumească fotbalistului de 21 de ani în spaniolă :)

 

After Gerard Deulofeu invited George for a special day at Goodison, George had a special Spanish thank you for the Everton player.

Posted by Everton Football Club on Monday, January 25, 2016

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
oricare
oricare  •  26 Ianuarie 2016, 08:51

*** fani pipera stiu d-astea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  26 Ianuarie 2016, 07:48

Ce frumos! :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează