GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COPA AMERICA

VIDEO Copa America promovată de Donald Trump » Idee inedită a argentinienilor

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 12:55

Canalul argentinian de sport TyC Sports a lansat un clip publicitar pentru promovarea turneului Copa America, din luna iunie, în care starul este Donald Trump.

Politicianul care va reprezenta cel mai probabil Partidul Republicanilor în alegerile pentru Casa Albă apare rostind o prelegere împotriva imigranților, însă discursul său este presărat cu momente care promovează competiția care va avea loc în perioada 3-26 iunie, în SUA. Mai mult decât atât, Trump este introdus la începutul videoclipului drept impresarul competiției.

"Țara noastră are probleme serioase. Sunt oameni care vin de peste hotare, genul deoameni pe care nu-i dorim. Mii de persoane călătoresc peste frontieră, sute de mii și nimeni nu-i verifică, iar mai apoi se împrăștie pe teritoriul Statelor Unite. Nici măcar nu știm de unde vin toți acești oameni, vin de peste tot, vin din America de Sud. Aceștia sunt niște asasini, nu sunt persoanele simpatice și mici pe care le credeți dumneavoastră, ok?

Nu suntem protejați, oricine poate intra, este foarte ușor și nu ar trebui să fie așa, trebuie să construim un perete și trebuie să fie construit rapid. Voi construi un mare perete și nimeni nu construiește pereți ca mine, credeți-mă. Au profitat de noi și asta este ce se va întâmpla, fie că le place sau nu", este discursul rostit de Donald Trump.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează