GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRAGEDIE

VIDEO CSU Craiova a aterizat în Turcia în plină nebunie » Centrul Istanbulului a fost devastat de o explozie puternică: cel puțin 10 morți pînă acum » Steliștii reacționează

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 13:32

O explozie puternică a avut loc marți dimineață în Piața Sultanahmet (un punct foarte populat al orașului) din centrul turistic al Istanbulului. Cel puțin zece persoane au murit și alte 15 au fost rănite. Explozia s-a auzit în mare parte a metropolei.

UPDATE 15:30

Marocanul Houssine Kharja de la Steaua a comentat atacurile care au avut loc la Istanbul: "Nu înțeleg astfel de lucruri, dar sper să se încheie o dată cu astea. Nu ne simțim în pericol. Eu am prins atentatele de la Paris, eram acolo pentru operație. Am ajuns să mă obișnuiesc cu astfel de atacuri".

Cauza exploziei nu este cunoscută deocamdată, dar autoritățile locale se gîndesc la un posibil atac terorist. Fotbalul românesc are două echipe în cantonament în Turcia. E vorba despre Steaua și CSU Craiova, formații care se pregătesc în Antalya.

Oltenii abia aterizaseră în Istanbul cînd a avut loc explozia. Jucătorii Stelei se aflau la antrenament în momentul dezastrului. Nu s-a pus problema ca Steaua sau Craiova să-și anuleze cantonamentul. Ambele formații au programate antrenamente astăzi la ora 17:00.

Președintele Erdogan a dezvăluit că atacatorul e sirian, în timp ce premierul Turciei a convocat o ședință de urgență. Se pare că printre victime sînt mulți germani. Erdogan a adăugat că printre morți sînt turci și cetățeni internaționali.

720 de kilometri
sînt între Istanbul și Antalya

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Ianuarie 2016, 16:02

ce are *** cu prefectura ...unde i Instambulul si unde i Antalya ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează