GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

VIDEO Fabulos! O călugăriță din SUA are 86 de ani și participă la triatlonul Ironman » Are la activ 45 de astfel de competiții :O

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2016 12:30

Sora Madonna Buder, cunoscută sub numele de Călugărița de Fier (Iron Nun), este din statul Washington, SUA, și deține recordul la cea mai în vârstă persoană care a terminat o cursă triatlon Ironman, în 2009.

Acum, Madonna are 86 de ani și are la activ 45 de astfel de competiții. Cea mai tare parte este că până la 65 de ani nu participase deloc la Ironman! La 75 de ani a devenit cea mai bătrână femeie care a luat startul, iar la 82 cea mai bătrână persoană (bărbat sau femeie) care a terminat o astfel de cursă.

Performanțele fabuloase ale călugăriței Buder au fost redate de Nike într-un film promoțional, "Tinerețe fără limite", care poate fi urmări mai jos:

Ironman este compus din: natație 3,86 km natație, ciclism 180 km, alergare 42,195 km.

"Am fost mereu o fată ascultătoare. De fapt, cred că îmi plăcea să alerg din copilărie. Am o poză mai veche de cînd, copilă fiind, alergam spre tatăl meu. Aşa alerg şi acum, privind totul prin ochii copilului care am fost. Am avut o revelaţie, am descoperit bucuria spirituală de a fi mai aproape de Dumnezeu şi într-un alt mod"
 Madonna Buder

Save

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
almaviva
almaviva  •  16 August 2016, 17:20

Un adevarat model de urmat si imitat.

hvlada
hvlada  •  16 August 2016, 16:39

Asta da exemplu ..ar trebui urmat progresiv de oameni ... Alearga spre sanatate si viata indelungata....!!!

florisking
florisking  •  16 August 2016, 16:06

incredibil!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează