GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

VIDEO Fostul stelist Hamutovski, box cu un hocheist!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 16:30

Vasili Hamutovski, fost portar al Stelei (50 de meciuri în 2003-2006) și al Petrolului (13 partide în 2012-2013), a avut parte de o experiență inedită în urmă cu cîteva zile.

Goalkeeperul bielorus a urcat în ring și a boxat cu un coleg de club, hocheistul Nikita Komarov. Meciul a fost comentat de pe margine de un alt mare sportiv, super-greul Alexander Ustinov (fost luptător de K1, acum boxer profesionist cu 30 de victorii din 31 de meciuri).

Lupta a fost una amicală și a avut ca scop promovarea unui proiect al televiziunii clubului. Totuși, după o primă rundă lejeră, cei doi au început să crească intensitatea și s-au lovit puternic de cîteva ori. La final, ambii au fost declarați cîștigători :)

Hamutovski, unul dintre cei mai iubiți străini din istoria Stelei, a ajuns acum la 37 de ani. Este încă jucător activ la Dinamo Minsk, dar a început și cariera de antrenor, pregătind goalkeeperii vicecampioanei Belarusului.

Vasili este pasionat de sporturile de contact. Cînd juca la Steaua, el obișnuia să se antreneze la sală cu Cătălin Zmărăndescu, pe atunci gardă de corp a lui Gigi Becali, acum luptător de MMA în Anglia. În 2004, cei doi au apărut chiar pe prima pagină a Gazetei.

hamutovski gsp 4

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează