GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

VIDEO Fotbalist prins de soție cu două prostituate!? ”Sînt doar invenții”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 18:47

Clipe agitate pentru Pablo Armero, un fost jucător al lui Napoli. Columbianul împrumutat acum de Udinese la Flamengo a devenit fără să vrea victima unui scandal sexual.

În presa braziliană s-a scris că fotbalistul a fost prins în pat cu două prostituate de soția și de socrul lui, ceea ce ar fi dus la un scandal uriaș. Numai că informațiile s-au dovedit false, jucătorul și soția lui postînd un clip pe rețelele de socializare în care au dezmințit totul.

Jucătorul ar fi vrut să dezmintă și faptul că a fost atacat de familia sa după ce s-a aflat de presupusa lui escapadă și a publicat câteva imagini alături de ei care lasă de înțeles că nimic rău nu s-a întîmplat.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close