GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

VIDEO&FOTO Încă mai celebrează » Cum a sărbătorit un iepuraș Playboy victoria Realului din Ligă: imagini super fierbinți!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 09:04

Victoria lui Real Madrid din finala Ligii Campionilor, scor 4-1 cu Juventus, a stârnit multe reacții de bucurie în rândul fanilor blanco. 

Euforia nu s-a stins nici la câteva zile după cel de-al 12-lea succes al galacticilor în cea mai importantă competiție dintre cluburi.

Mirtha Sosa, un fotomodel din Paraguay, s-a alăturat bucuriei generale și a postat un clip foarte senzual pe contul ei de Instagram, pentru a celebra reușita.

Fostul iepuraș Playboy e o microbistă înrăită a Realului și nu ratează niciun moment pentru a-și arăta simpatia față de Ronaldo & co.

 

#halamadrid #realmadrid #cr7 #la12 #campeones

A post shared by Mirtha Sosa (@mirthasosa) on

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează