GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FOOTBALL MANAGER 2018

VIDEO + FOTO S-a lansat Football Manager 2018 » 5 români din Liga 1, vedete în cel mai apreciat simulator de antrenori

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 21:22

Tocmai a fost lansat noul Football Manager 2018, jocul în care gamerii pot deveni antrenori profesionişti într-o realitate virtuală.

Fanii acestui joc au parte de multe surprize în acest an. Dezvoltatorii de la Sports Interactive au adus îmbunătățiri nu doar graficii, ci și detaliilor legate de cluburi și jucători. De exemplu, acum antrenorul e responsabil și de relația cu fanii. 

5 români printre wonderkids

Ca în fiecare an, gamerii au căutat rapid cei mai buni tineri jucători (wonderkids), care pot fi cumpărați pe sume mici pentru a fi vânduți în câțiva ani pe zeci de milioane de euro. Sunt și 5 jucători din Liga 1 care se află pe aceste liste.

Florinel Coman e lider din acest punct de vedere. Cotat la doar câteva zeci de mii de euro la începutul jocului, atacantul FCSB-ului ajunge la cele mai mari cluburi ale Europei în doar câțiva ani.

Se află pe aceleași liste pe care mai sunt Gabriel Jesus, Kasper Dolberg sau Kylian Mbappe.

La fel și colegul de la FCSB, Dennis Man. Un al treilea jucător lăudat de gameri este Dragoș Nedelcu, pus și el pe lista de wonderkids lângă Wilfred Ndidi și Matthijs de Ligt, fotbaliști de la Leicester și Ajax.

Cicâldău și Marković, ceilalți doi români ieftini și buni

Alexandru Cicâldău, fotbalist pe care Gigi Becali îl dorește de la Viitorul, este și el printre cei mai buni tineri jucători din lot. Fotbalistul lui Hagi e comparat de cei care au testat jocul cu Rodrigo Betancur, fotbalist cumpărat de Juventus de la Boca.

Jovan Markovici, puștiul minune de la CS U Craiova își găsește și el loc printre cei mai de perspectivă tineri jucători din joc.

Cerințe minime + preț FOOTBALL MANAGER:

Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +
RAM: 2 GB
Sistem de Operare: Windows Vista (SP2), 7 (SP1), 8/8.1, 10 - 64-bit sau 32-bit
Placă video: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT sau AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB RAM
Spațiu necesar pe hard: 7 GB
Preț: 255 de lei pe platforma online Steam, sau 200 de lei în magazinele din România.

Capturi din noua ediție a jocului: 

tactics

team report

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează