GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SĂRITURI CU SCHIURILE

VIDEO Imagini unice » "Trambulina" pe care au debutat zeci de săritori cu schiurile din România

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 18:25

Unul dintre sporturile în care se investește destul de puțin în România este reprezentat de săriturile cu schiurile. Pentru începătorii în acest sport este și mai greu, pentru că nu există trambuline special amenajate.

Singura trambulină pentru începători, dacă poate fi numită așa, se află la Săcele. Mai mulți tineri au postat imaginile de mai jos pe Facebook pentru a arăta modul în care se pregătesc în acest sport.

Pe respectiva rampă de la Săcele și-au început cariera mai mulți săritori cu schiurile din România, printre care și Sorin Mitrofan, care anul trecut a obținut locul 5 la sărituri de la trambulina HS 108 m.

De altfel, Sorin Mitrofan a distribuit și el clipul, iar în descrierea acestuia a scris: "Cam așa am început și eu și toți ceilalți"

 

La Săcele "cupa mondială a satelor"!

Posted by Gheorghe Baila on 24 Ianuarie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close