GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EMOȚIONANT

VIDEO Impresionant! Un copil cu paralizie cerebrală refuză să lase boala să-l doboare

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 12:38

Un video emoționant circulă pe facebook. Un exemplu de voință și pasiune pentru sport.

George, un copil de 9 ani, iubește atît de mult fotbalul încît, în ciuda paraliziei cerebrale de care suferă, refuză să renunțe la antrenamente.

Micuțul e fan Gerard Deulofeu, de la Everton, al cărui tricou îl poartă. Fotbalistul de 21 de ani a fost crescut în La Masia și a evoluat la Barça B, la prima echipă a Barcelonei și la Sevilla.

 

Nine year old George loves the beautiful game and he refuses to give up training even though he has cerebral palsy. #hero

Posted by Soccer Memes on Friday, January 8, 2016

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  09 Ianuarie 2016, 14:19

Un lucru extraordinar face acest copil,are un caracter de-a dreptul minunat,să-i dea Dumnezeu mulți ani de-acum încolo,atât cât poate trăi un om cu o asemenea boală!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează