GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCEDIU

VIDEO Incendiul de la metrou a fost stins » Lista cu cele 8 persoane intoxicate

foto: Sebastian Petre/facebook +3   FOTO
foto: Sebastian Petre/facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2016 16:00

​O garnitura de metrou a ramas blocata intre statiile de metrou Piata Romana si Universitate, iar din tunel a ieșit fum, potrivit Digi24.

VEZI VIDEO cu fumul din stația de metrou

UPDATE 16:50

Din explicațiile martorilor, fumul venea de pe tunelul dinspre Piața Victoriei: "Eu am făcut evacuarea până au venit cei de la ISU. De când a apărut fumul au trecut două garnituri prin stație. Eu pregătesc și un proiect cu cei de la ISU prin care vreau să aducem 100 de tineri din facultățile din București, Galați și Iași pentru a-i învăța măsurile de prim ajutor", a declarat Tiberiu Pintilie, autorul clipului de mai sus.

UPDATE 16:27

EXCLUSIV / GSP.ro a făcut rost de lista cu cele 8 persoane intoxicate cu fum în incendiul de la Piața Romană.
lista

update 16:20

Incendiul de la metroul de la Piața Romană a fost stins după intervenția a mai multor mașini de pompieri. Două persoane au fost rănite și au avut nevoie de intervenția medicilor, pentru că au inhalat dioxid de carbon.

Știrea inițială:

Reprezentații ISU au intervenit cu 5 echipaje, iar o persoană a avut nevoie de intervenția medicilor. Viața niciunui cetățean nu a fost pusă în pericol. Acum, stația Piața Romană este izolată iar metroul nu circulă.

Potrivit informațiilor Metrorex, este vorba despre o degajare de fum de la un panou electric de pe traseu. Metrourile nu vor opri în stația Piața Romană.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
danp68
danp68  •  12 Aprilie 2016, 18:18

"Viața niciunui cetățean nu a fost pusă în pericol ". Întrebarea mea : ți se pare că sună românește? Chiar nu ai găsit o altă formulare??? Parcă ai tradus automat cu translatorul din chineză.

robertino2
robertino2  •  12 Aprilie 2016, 17:13

Nu cred ca cele 8 persoane si-au dat acordul sa apara in ziar, deci este o magarie gsp.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează