GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FARSĂ

VIDEO "Lumea crede c-am înnebunit!" Cristiano Rolando şi-a adus aminte de o surpriză fabuloasă » Cum s-a distrat în centrul Madridului

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 09:04

Cristiano Ronaldo profită de vacanţă şi ia cu asalt rețelele de socializare. Portughezul şi-a adus aminte pe facebook de o surpriză pe care i-a făcut-o unui copil în centrul Madridului.

La începutul anului, starul portughez s-a deghizat astfel încît să nu îl recunoască nimeni şi s-a dus în centrul Madridului, unde a început să jongleze cu mingea.

Trecătorii se uitau cu mirare la demonstraţiile de tehnică ale lui Cristiano Ronaldo fără să îşi dea seama că este  vorba de starul portughez.

La final, Ronaldo şi-a dat peruca şi barba jos şi i-a făcut cea mai frumoasă surpriză unui copil: l-a îmbrăţişat şi i-a dat mingea cu care a jonglat.

Portughezul şi-a adus aminte de acel filmuleţ şi l-a postat aseară pe contul său de Facebook.

"Lumea o să înceapă să creadă că sînt nebun", a scris Ronaldo.

 

People are going to think that I’m crazy!#LIVELIFELOUDwww.ebay.com/roc

Posted by Cristiano Ronaldo on Monday, August 3, 2015

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
unfand
unfand  •  04 August 2015, 20:04

Foarte frumos!! Caterinca in acelasi timp.

madskills
madskills  •  04 August 2015, 12:43
Postat de cracker pe 04 August 2015, 11:59

Cum e si lumea asa, cand a vazut cine e cu adevarat s-au inghesuit toti, inainte nici unul nu vroia sa dea o pasa cu personajul barbos

Asa e peste tot in lume. Din pacate, haina face pe om, asa gandesc toti. Frumos din partea lui Ronaldo pentru aceasta campanie. S-a demonstrat a nu stiu cata oara ca iti pierzi inocenta odata cu pierderea copilariei. Pustiul ala a fost singurul care a vrut sa se joace si o sa-si aduca aminte toata viata de asemenea surpriza :)

cracker
cracker  •  04 August 2015, 11:59

Cum e si lumea asa, cand a vazut cine e cu adevarat s-au inghesuit toti, inainte nici unul nu vroia sa dea o pasa cu personajul barbos

Vezi toate comentariile (3)
Comentează