GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

VIDEO Nu e Messi, dar trezește pasiuni la fel de nebune » O fană a început să plîngă necontrolat cînd și-a întîlnit idolul de la Barcelona

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 11:58

Pedro e cu un picior afară de la Barcelona, dar sînt fani care încă mai speră ca atacantul să continue sub comanda lui Luis Enrique.

Două admiratoare ale fotbalistului de 28 de ani au mers la terenul de antrenament al echipei blau-grana pentru a-și întîlni idolul. Fetele l-au rugat pe Pedro să nu plece la Manchester United. Vezi VIDEO aici!

"E foarte nedrept ce i se întîmplă lui Pedrito. A făcut atît de multe pentru acest club și acum îl tratează ca pe ultimul om", a spus, supărată, una dintre fete.

Pedro a semnat prelungirea contractului cu formația catalană în această vară. Noua înțelegere este valabilă pînă în iunie 2019. Clauza de reziliere i-a scăzut substanțial, de la 150 de milioane de euro la doar 30!

Pentru că nu prea și-a găsit locul între titulari în ultimii doi ani, Pedro ar vrea să încerce o nouă provocare, departe de Spania. Louis van Gaal îl dorește la United, dar cluburile nu au ajuns încă la un acord. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează