GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ

VIDEO Scenă incredibilă la Jocurile Olimpice de Iarnă » Un concurent a încercat să-și doboare adversarul de două ori

Foto: Reuters +14   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 10:24

Un sportiv din Coreea de Nord, Kwang Bom Jong, a încercat în două rânduri să doboare un rival din Japonia, la proba de 500 de metri patinaj viteză, la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang. Totul s-a întâmplat pe 20 februarie, în manșa a 7-a calificărilor.

Prima încercare

Patinatorul Kwang Bom Jong din Coreea de Nord a căzut după câțiva metri din cursă, iar în cădere a părut că încearcă să-l apuce de patină pe japonezul Ryosuke Sakazume.

1

A DOUA ÎNCERCARE

Arbitrii au reluat cursa, dar și de această dată patinatorul nord-coreean a ieșit în evidență într-un mod negativ. Kwang Bom Jong a rezistat de această dată până la primul viraj, unde a intrat într-un duel umăr la umăr cu același adversar din Japonia. Nord-coreeanul a căzut din nou și a părut că întinde un picior pentru a-l incomodat pe japonez. Arbitrii l-au descalificat în cele din urmă pe nord-coreean.

2

Kwang Bom Jong a participat la cursa de 500 de metri, fiind acceptat din motive diplomatice, scrie Yahoo Sports. Astfel, el a primit un loc suplimentar printre cei 32 de sportivi care au concurat în calificări.

"Nu cred că a fost ceva intenționat. Mâna lui a fost întâmplător lângă patina mea după ce a căzut", a declarat japonezul la finalul cursei, în timp ce nord-coreeanul a părăsit rapid sala, fiind escortat de oamenii de ordine.

Proba a fost câștigată de sud-coreeanul Daeheon Hwang.  

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează