GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

VIDEO "Sex on Fire" a fost la putere » 35.000 de fani au fost pe Arena Națională la primul concert Kings of Leon susținut în România

Foto: infomusic.ro
Foto: infomusic.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 11:49

Trupa Kings of Leon a susținut primul concert în România, sâmbătă seară, pe Arena Națională din București, show la care au participat aproximativ 35.000 de fani.

Echipamentele cu care trupa americană a venit la București au fost încărcate în 20 de tiruri. O echipă tehnică de aproape 100 de oameni, care au fost asistați la nivel local de un staff de peste 600 de persoane (securitate, producție, catering, baruri, intrări).

Concertul de la București a durat aproximativ 2 ore și a fost cuprins în turneul de promovare al celui mai nou album al formației, " Walls".  "Pyro", "Knocked up", "Crawl", "Notion", " Sex on fire", "Manhattan" sau " Use somebody" au reprezentat  o parte dintre melodiile cântate la Bucureşti.

Primul superhit al formației, "Sex on Fire", a fost cântat, la unison cu publicul, la aproape jumătate de oră de la începerea spectacolului. A fost momentul în care cei 35.000 de fani au început să sară și să filmeze interpretarea americanilor care i-a făcut cunoscuți în întreaga lume.

"Este plăcut şi ne bucurăm să cântăm în locuri în care nu am mai fost"
Caleb Followill, solistul trupei

Pentru final, cei de la Kings of Leon au păstrat două hituri - "Use Somebody" și "Waste a Moment". De precizat că artiștii au încheiat concertul fără bis, s-au suit în limuzinele care-i așteptau pe gazon, chiar în spatele scenei și-au fost escortați de poliție direct la hotel.

Turneul Kings of Leon de promovare a albumului "Walls", lansat în octombrie 2016, va continua cu peste 45 de concerte în Europa şi Statele Unite şi va fi încheiat în Mexic.

AL TREILEA CONCERT DE PE ARENA NAȚIONALĂ

Până acum, pe cel mai mare stadion din România au mai avut loc două concerte. Primul, Red Hot Chili Peppers, pe 31 august 2012, la care au participat 47.000 de spectatori, iar cel de-al doilea pe 15 mai 2013, când la show-ul Depeche Mode au fost prezenți 45.000 de fani.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iunie 2017, 00:23

au venit cu un cargoboat de aparatura pentru un sunet jenant.

anton40
anton40  •  18 Iunie 2017, 13:54

Nu m as duce nici gratis la cocalarii astia!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  18 Iunie 2017, 13:03

Super tare! Buna formatie!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează