GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

VIDEO Simeone își joacă senzațional rolul într-o reclamă: "Nu mă voi lăsa intimidat!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 11:54

Diego Simeone e un antrenor de top, dar ar putea face carieră ca actor. Cel supranumit "Cholo" a filmat pentru o reclamă și a demonstrat că ar putea oricând să-și schimbe meserie.

Tehnicianul de 45 de ani ține un discurs foarte convingător, în stilul care l-a consacrat, doar că, în fața lui nu se află jucătorii de la Atletico Madrid, ci o fetiță care e ochi și urechi, în timpul unei călătorii cu trenul.

"Nu mă voi lăsa intimidat. Presiune ai din toate părțile: din partea presei, a publicului, a clubului. Eu convoc pe cine merită, vor juca doar cei mai buni. Dacă ești bun și nu muncești, nu faci deplasarea! Dacă nu ești la nivelul celorlalți, rămâi pe dinafară! Nu fac favoruri nimănui. Fotbalul e așa: uneori joacă unii, alteori alții. D-asta uneori fac deplasarea unii, alteori alții".

Când mama micuței intră în compartiment, Cholo se preface că vorbește la telefon. Vezi videoul!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează