GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO Zăpada i-a scos la muncă! Sportivii de la CSM București au ieșit la deszăpezit străzile Capitalei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 15:28

Zăpada căzută în ultimele ore a blocat Bucureștiul, însă Primăria Capitalei a primit ajutor din partea sportivilor de la CSM București.

Aceștia nu s-au ferit să dea la lopată pe Calea Victoriei. Imaginile video stau mărturie!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
427951077389201
Mihai Tanase  •  12 Ianuarie 2017, 09:31

Fanfaronada de tip comunist facuta de tovarasul Petrache . De ras si de bataie de joc .Oamenii aia primesc mii de euro pe luna , sa faca sport , nu sa dea zapada .Primaria putea sa dea bani pe utilaje sau sa angajeze oameni la preturi mult mai mici .Parca l-am vazut pe Ceausescu cum dadea ordine , doar ca cesta s-a transformat in Petrache , probabil un adulator al cizmarului .

para.para
para.para  •  11 Ianuarie 2017, 23:58
Postat de Sile Liber pe 11 Ianuarie 2017, 18:27

Sportivii aia nu "mananca" banii primariei, ci MUNCESC pentru ei. Sunt profesionisti la fel ca dumneata si ca mine, nu primesc pomana. Si mai au si performante pe deasupra. Va amintesc ca CSM Bucuresti este campioana Europei la handbal feminin, deci nu sunt niste proaste. Iar faptul ca au iesit NEOBLIGATI de nimeni sa dea o mana de ajutor, este un gest laudabil. Mai ales ca au fost si multi juniori printre ei. Dar asa ne place sa aruncam cu noroi aiurea...Credem ca daca suntem platitori de impozite, ei sunt *** nostri. Uitam ca si ei au impozit pe salariu, deci ne sunt egali. Ravnim la civilizatia occidentala, dar am vrea sa trandavim ca orientalii. Dracu' ne mai intelege :(

Las-o jos ca macane cu iesitul neobligati sa dea mana sau picior de ajutor. Daca vrei sa faci ceva pur inteligent ca cei de afara asa cum visezi tu, fa-o in liniste nu la misto si cu o armata de necalificati din presa in spate facandu-ti clisee intregi cu poze.

brandremist
brandremist  •  11 Ianuarie 2017, 21:44
Postat de vladutz13 pe 11 Ianuarie 2017, 17:32

Sincer, nu stiu cum isi permit sa faca asa ceva... vor rezultate europene, baga milioane in clubul asta si pe urma scot profesionistii sa faca asa ceva??? Au scos si pe fetele care au castigat Cupa Campionilor??? Ce scandal international ar fi iesit :))

Pașcanu de la Leicester povestea într-un articol cum au mers băieții la o fermă și au vopsit garduri și cărat pământ cu roaba. Și nu și-a mai dat nimeni ochii peste cap că se înjosesc cu munca voluntară.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează