GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

violamania.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2007 00:00

Simbata, penultimul amical, cu Jiul Petrosani
Poli II va sustine simbata, 11 august, penultimul meci de verificare inaintea startului Ligii a II-a, impotriva Jiului Petrosani. Iosif Rotariu a spus ca dupa acest meci va sti exact unde se afla echipa sa.
Chivorchian: "Plesan a fost cedat pentru ca sint solutii pe postul lui"
Gheorghe Chivorchian a precizat ca daca Plesan si McKain erau considerati indispensabili clubului, nu se punea nici un moment problema vreunui transfer. "Poli are acelasi obiectiv, are lotul pregatit si valoric si numeric sa faca fata acestui obiectiv de a juca intr-o cupa europeana. Daca consideram ca unul sau doi jucatori erau"
Rotariu: "Dupa ce vom definitiva lotul, alta va fi exprimarea noastra"

Iosif Rotariu este convins ca odata cu definitivarea lotului, jocul echipei se va schimba mult in bine. "Eu am alte pretentii de la jucatori. Cei care sint la Poli II trebuie sa faca pasul cit mai repede spre prima echipa. Daca ar fi avut un comportament profesionist, scorul ar fi putut fi 6-0, sau chiar mai mult"
Chivorchian: "Spre deosebire de alte cluburi, care se transforma in colonii, noi ne promovam propriile talente"
Directorul executiv al Politehnicii Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a asistat si el la victoria echipei a doua, in fata celor de la Resita, mentionind la sfirsit ca Poli este un club care doreste sa isi promoveze tinerele valori din pepiniera proprie. "Am venit sa vad jocul echipei a doua, pentru ca clubul nostru este preocupat sa investeasca in centrul de copii si juniori, este preocupat sa promoveze"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close