GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GIGI BECALI CONDAMNAT LA 3 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

Zmărăndescu trage un semnal de alarmă: "Să se ducă cineva după el în sală, se poate întîmpla ceva tragic"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 18:46

Campionul european IBA, Cătălin Zmărăndescu, a vorbit despre condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de închisoare cu executare. Fostul bodyguard al patronului echipei din Ghencea trage un semnal de alarmă.

"Mi-e frică să vă spun. Sper să nu facă vreo prostie acum. Eu îl ştiu pe Gigi Becali, de atunci de cînd a fost arestat. Să intre cineva după el acolo. Este tată, e greu pentru el. Mi-e frică să nu facă vreo prostie. Sînt mulţi oameni care depind de el. Totul se va destrăma.

De Steaua îmi pare cel mai rău. Îmi pare rău şi de Gigi, deşi am spus multe despre el. Îmi aduc aminte cum arăta după două săptămîni de închisoare. Repet, să intre cineva după el, să nu se întîmple ceva tragic", a spus Cătălin Zmărăndescu la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
piulitsa
piulitsa  •  21 Mai 2013, 11:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

prietenasi,nu sunt fan berbecali,nu-l suport.dar e clar ca esti tampit.nu uita ca "vedetele" voastre gen scuipiciu,chirchires,rusescu,tartaruseanu,popica si restu sunt adusi la 5telemoaia pe banii lui berbecali...el a dat cu batu pe foaie ca sa-i transfere.din ce bani,ca-s furati,ca-s munciti (ma indoiesc),ca-s facuti la imprimanta,e pb lui...asa ca nu va mai bucurati atat...oricum,in sfarsit s-a facut o mare dreptate in fotbalul nostru.pacat ca se rejudeca celalalt caz important unde mizeriile fotbalului romanesc tot fenteaza justitia...dar va venii si ziua aia

amicu
amicu  •  20 Mai 2013, 21:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

stai voi linistiti si bateti-va cu maciuca cat vreti. O sa dati cu toate satele din Romania de pamant, in Liga 1, asa cum va place voua...acolo unde ati fost inventati.

inima_de_caine
inima_de_caine  •  20 Mai 2013, 20:43

"Să intre cineva după el acolo [...] Repet, să intre cineva după el, să nu se întîmple ceva tragic". *** MM, Argăseală, Teia, Giovanni, Victoraş, Copos, Borcea... se oferă cineva? Hai, măi!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează