GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  ETAPA SUB LUPĂ

CFR are doar o victorie în faţa Stelei de la revenirea în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 20:11

Sezonul CFR-ului se încheie cu o serie de neînţeles, cu multe rezultate surprinzătoare şi întoarceri neplăcute de scor. De cealaltă parte, Steaua încă mai poate rata Europa League dacă nu o depăşeşte pe Gaz Metan în clasament sau dacă nu cîştigă Cupa României. Totuşi, statistica spune că CFR Cluj are un complex în faţa roş-albaştrilor. De la revenirea în Liga 1, formaţia de pe Dr. Constantin Rădulescu a cîştigat o singură dată în faţa Stelei. Interesant de remarcat că ultimele 5 meciuri directe s-au terminat la egalitate.

Partida                             1           X         2

CFR Cluj - Steaua       2.60     3.20    2.40

 

Timişoara - Dinamo

Unul din meciurile cu miză ale ultimei etape. Gazdele încearcî să păstreze locul doi, iar oaspeţii speră la locul 4. Ambele formaţii depind doar de rezultatele lor, eventualele victorii garantîndu-le succesul. Şi au motive să spere la acest lucru, mai ales că sînt echipele care au marcat cele mai multe goluri în ultimele 4 ediţii ale Ligii 1.

Partida                                1            X         2

Timişoara - Dinamo       2.25     3.00    3.10

 

U Craiova - Gaz Metan

În etapa cu numărul 13, Universitatea se afla pe locul 7, iar Gaz Metan, pe 8. A fost punctul în care Craiova atingea cea mai înaltă clasare din acest sezon, iar Mediaşul, cea mai slabă. Au urmat serii incredibile, cu rezultate total opuse. Seria excelentă a Gazului continuă, avînd o singură înfrîngere în ultimele 10 runde. Statistica ultimelor meciuri directe spune că medieşenii au cîştigat cele mai recente 3 confruntări.

 

Pandurii - FC Vaslui

Fără rezultatele bune de acasă, Pandurii ar fi retrogradat, Deşi pe teren propriu au bătut doar CFR-ul dintre granzi, gorjeni au reuşit să scoată multe puncte cu celelalte echipe. Meciul de azi Vaslui este însă unul lipsit de miză pentru băieţii lui Grigoraş. Oaspeţii sunt însă  obligaţi să cîştige şi să spere la un ajutor din partea dinamoviştilor pentru a spera la un loc 2 şi o participare în preliminariile Ligii. Speranţele lui Porumboiu ar putea fi concretizate de Wesley şi Adailton, autori a 25 din cele 50 de goluri ale Vasluilui.

Partida                                1            X         2

Pandurii - FC Vaslui       5.00     3.40    1.61

 

Rapid - FC Braşov

Rapid se poate clasa pe oricare din locurile 4-6. Chiar şi cu o victorie, giuleştenii au nevoie ca Dinamo să nu învingă la Timişoara pentru a rămîne pe 4. În cea mai pesimistă variantă echipa lui Rada poate ajunge pe 6, dacă pierde şi Steaua cîştigă la Cluj. Statistica spune însă că Braşovul nu a mai cîştigat în Giuleşti de 10 ani. În plus, gazdele au cea mai bună defensivă din campionat.

Partida                                1            X         2

Rapid - FC Braşov          1.50     3.30    7.00

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează