GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  ANIVERSARE

Mesaj superb al lui Gică Hagi pentru Ovidiu Ioaniţoaia

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 15:36

Gheorghe Hagi a ţinut să-l felicite pe Ovidiu Ioaniţoaia în ziua în care directorul general al Gazetei Sporturilor a împlinit 70 de ani.

"Regele" i-a transmis un mesaj emoţionant, în care şi-a exprimat admiraţia şi respectul pentru jurnalist (vezi foto!)

Gazeta Sporturilor a pregătit astăzi o ediţie specială, de colecţie, dedicată lui Ovidiu Ioaniţoaia, cel care a scris pentru milioane de microbişti şi a crescut generaţii de ziarişti.

Suplimentul poate fi citit şi pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ziarul Gazeta Sporturilor este urcat zilnic!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  26 Februarie 2015, 17:44

Cat e de superb... De-a dreptul sublim. Abia imi stapanesc lacrimile la asa un mesaj emotionant :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Apropo, cine l-a scris :))))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Februarie 2015, 16:51
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Februarie 2015, 15:47

Hagi este un mare antrenor...el stie sa scrie felicitari...

nu rade mah, este un moment extraordinar. nici nu stii ca Gica Regele i-a scris pe felicitarea aia chiar asa : La multi ani, Nea Ovi, sa traiesti batrane ! Sa faci bine ca sa nu fie rau !

lapusneanul
lapusneanul  •  26 Februarie 2015, 16:37

sunt vreo 7 articole cu si despre aniversarea lu' ioanitoaia.... se practica cultul personalitatii la gsp...majoritatea articolelor scrise de sarbatorit sunt partinitoare.....un jurnalist care nu e echidistant nu are ce cauta in presa....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează