Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 12:00

Ionuț Coman, jurnalist constănțean, își lansează azi blogul (click aici).

Cu o experienţă de 20 de ani în presa sportivă, crescut la ProSport şi Gazeta Sporturilor, jurnalist şi pentru publicaţiile locale Telegraf şi Neptun TV, Ionuţ a fost martorul unor ascensiuni incredibile.

A văzut pe viu dezvoltarea Simonei Halep şi consacrarea Viitorului lui Hagi, a trăit alături de Horia Tecău bucuria câștigării turneului de la Wimbledon, i-a observat pe Răzvan Florea ori Elisabeta Samara de la începuturi şi până la performanțele de senzație pe plan internațional, a sărbătorit împreună cu Cătălina Ponor cele trei titluri olimpice de la Atena şi a trăit alături de HCM Constanța momente incredibile în cupele europene.

De la FC Farul la Săgeata Năvodari ori Callatis Mangalia, a transmis ştiri non-stop, interviuri și reportaje de la toate reprezentantele judeţului în fotbal.

Acum, el abordează mai apăsat și lumea digitală, cu articole despre sport, călătorii și lifestyle pe blogul său personal, www.ionutcoman.ro.

blog ic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion