Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 20 mai 2014 13:04

Pe 2 iunie 2008, Gazeta şi FC Barcelona au invitat agenţii de media şi clienţi la un eveniment organizat în premieră de clubul catalan. În pauza dintre campionate, Barcelona a iniţiat un program intitulat YOU PLAY. Gazeta a fost prima care s-a înscris, prima care a plătit şi prima care a închiriat pentru o seară experienţa unui meci jucat de public în condiţiile fotbaliştilor de la FC Barcelona.
La 6 ani distanţă, pe contul oficial de youtube al clubului, catalanii au postat un videoclip de promovare pentru organizarea de evenimente pe stadionul propriu, în care folosesc şi o imagine antologică: duel pentru minge între Cătălin Tolontan şi Ovidiu Ioaniţoaia. Directorul GSP pare că se pregăteşte de o intrare la limita regulamentului ;). Fotografia poate fi văzută după secunda 30 a filmuleţului.

Tolontan a povestit pe blogul lui cum a fost în seara de 2 iunie pe Camp Nou:

"Ce lung e terenul! Adevărat, numai că tocmai te uiţi la lăţime :-) Ovidiu Ioaniţoaia zîmbeşte în mijlocul gazonului. La 63 de ani, după 40 de ani de gazetărie şi peste 300.000 de ţigări, a ajuns, în fine, să joace pe Camp Nou". Citeşte aici articolul integral!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion