GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Colegii lui Marian Cozma au avut lacrimi în ochi cît au ţinut momentul de reculegere

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2009 00:00

Înaintea meciului în care Marian Cozma îşi dorea foarte mult să fie titular toţi cei prezenţi au ţinut un moment de reculegere ăn memoria colegului lor ucis pe 8 februarie. 

Un tricou gigantic cu numărul 8 a fost agăţat în sala din Veszprem. Foştii colegi ai lui Marian Cozma au ieşit la încălzire cu tricouri pe care se afla chipul celui care a lăsat un gol imens în semicercul echipei ungare.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  15 Februarie 2009, 19:33

extraordinar cat de mult a fost iubit MARIAN acolo ,la finalul meciului am inpietrit in fata televizorului cand i-am vazut pe baietii aia cum plangeau MARIAN TE VOM IUBI MEREU!!!!!

 •  15 Februarie 2009, 18:59

Colegii lui Marian Cozma au avut lacrimi în ochi cît au ţinut momentul de reculegere!ce vroia-i sa rada bai nestiutorule!cine d.r.a.c.u. te-a angajat?altceva nu poti sa scrii?despre becali iti vin idei,nu?i.ai s.u.g.e. p.u.l.a si daca te-ar trezi din somn ,avort nereusit ce esti!

 •  15 Februarie 2009, 18:48

uitati-va pe site-uri din Ungaria si invatati b.u.l://www.veszpremkfc.hu/

Vezi toate comentariile (11)
Comentează