GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Colegii lui Marian Cozma de la Veszprem au ajuns la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

Foştii colegi ai lui Marian Cozma, de la echipa maghiară Veszprem, au venit în România pentru a-şi lua rămas bun de la handbalist. 

Federaţia Română de Handbal a trimis la aeroport un autocar care îi va duce pe handbalişti, pe antrenorul lor şi pe oficialii maghiari la stadionul Dinamo.

Ei vor asista şi la înmormântarea fostului lor coleg.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
 •  13 Februarie 2009, 13:24

bv. andrei! ai perfecta dreptate. acesti pseudo ziaristi sunt niste sacali. au ajuns sa dea vina pe oameni pt. incompetenta lor. RUSINE!

 •  13 Februarie 2009, 11:37

“Drama lui Marian Cozma, handbalistul român ucis, a emoţionat opinia publică şi a redeschis dorinţa oamenilor de a cunoaşte valorile sportive şi dincolo de situaţiile extreme. Gazeta vă oferă azi povestea celor mai promiţători handbalişti români”- adica ce sa intelegem domnilor ziaristi ca noi nu am fost interesati de handbal de aceasta nu ati scris dvs….nu-mi vine s a cred cata ipocrizie, se mai intreba si domnul Geambasu daca -l stiam pe Marian, pai cum sa -l stim din steno

Vezi toate comentariile (2)
Comentează