Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

Cel de-al treilea suspect în cazul crimei lui Marian Cozma, Ivan Sztojka, s-a predat în acestă noapte la o secţie de poliţie din Ungaria. Poliţiştii maghiari au început audierile în cazul Sztojka, care este acuzat de uciderea handbalistului, Marian Cozma. Acesta a trimis familiei o scrisoare încă de ieri, prin care preciza că "a fost la locul nepotrivit" în dimineaţa de duminică.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, sâmbătă noapte, după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia.

La un moment dat s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de etnie rromă, în urmă căruia Cozma a fost înjunghiat în zona inimii, iar alţi doi colegi au fost grav răniţi. Marian Cozma a murit în drum spre spital, în timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesici a fost înjunghiat în zona rinichilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion