Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2009 00:00

Ministerul de Interne al Ungariei a decis să acorde suma de 2 miliarde de forinţi poliţiei din Veszprem pentru a plăti orele suplimentare pe care le vor face poliţiştii pînă la prinderea infractorilor implicaţi în uciderea lui Marian Cozma. În toata Ungaria s-a decis ca pe timp de zi să crească cu 40% numărul forţelor de ordine aflate în stradă, iar pe timp de noapte cu 50%.
 
Chiar dacă prim-ministrul Gyurcsany Ferenc a spus că îl consideră direct responsabil pe şeful poliţiei din Veszprem, Bencze Jozsef, în urma şedinţei de aseară el a fost menţinut în funcţie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion