Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2009 00:00

În jurul orei 11.00, cu o cursă charter, jucătorii şi oficialii clubului Veszprem vor sosi la Bucureşti pentru a participa la înmormântarea handbalistului Marian Cozma, ucis la sfârşitul săptămânii trecut în Ungaria.

De asemenea, la înmormântare va participa primarul din Veszprem, Janos Debreczenyi, preşedintele Consiliului Judeaţean Veszprem, Lasztovica Jeno şi preşedintele Federaţiei Ungare de Handbal, Kiss Istvan. Trupul neînsufleţit al lui Cozma va fi depus, vineri, între orele 10-12, la sala de trofee a CS Dinamo, apoi va fi dus la slujba de la biserica, după care va fi înmormantat la cimitirul din Pipera.

Componentul naţionalei României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din oraş, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesici.

Sursa: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”