Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2009 00:00

Poliţia maghiară are dificultăţi mari în explicarea împrejurărilor în care s-a produs crima de la Veszprem. După ce şeful Poliţiei şi ofiţerul care se ocupa de anchetă au făcut declaraţii care au provocat un scandal public şi i-au pus în conflict cu judecătorii, numai purtătorul de cuvânt este autorizat să ofere relaţii despre caz.  Ofiţerul de presă Varadi Piroska este însă laconic. Refuză să explice care a fost relaţia dintre poliţişti, interlopi şi conducerea clubului unde s-a produs drama.

Jurnaliştii de la Jurnalul Naţional au solicitat să discute cu unul dintre cei cinci arestaţi la Veszprem, dar doamna poliţist a explicat că, practic, este imposibil - ar fi nevoie de acordul arestatului, al şefului Poliţiei maghiare şi al ofiţerului de caz.

Citeşte în întregime materialul pe jurnalul.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”