GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  SCANDALUL DEZINFECTANȚILOR

Dacian Cioloș: "Vom testa dezinfectantele la două niveluri, concentrația biocidelor si eficacitatea lor!" + Se schimbă legislația!

Dacian Cioloș, foto: gov.ro
Dacian Cioloș, foto: gov.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 19:03

Premierul Dacian Cioloș a susținut o declarație de presă la Palatul Victoria, în care a vorbit despre scandalul dezinfectanților și despre măsurile pe care guvernul le va lua în perioada următoare.

"Dată fiind seriozitatea situației, am convocat astăzi un comandament. Se acționează pe două piste, pe de o parte avem anchetă penală, au fost astăzi descinderi ale poliției în peste 20 de județe. Am cerut conducerii Ministerului Sănătății să declanșeze o anchetă aministrativă începând de astăzi. Vom testa dezinfectantele la două niveluri, concentrația biocidelor si eficacitatea lor. rodusele din cele 50 de spitale cu probleme vor fi duse la ICECHIM. Am constatat o problemă legislativă în privința monitorizării și verificării biocidelor"Cioloș, citat de hotnews.ro.

 

Primele 8 părți ale investigației GSP, cea care a dezvăluit problemele din cazul dezinfectanților diluați:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
merace
merace  •  07 Mai 2016, 22:45

si in Parlament constiinta e diluata la maxim! Avem de doua ori mai multi parlamentari decat a decis referendumul din 2009! :D

oaie_dot_com
oaie_dot_com  •  07 Mai 2016, 21:56
Postat de khal_37 pe 07 Mai 2016, 21:18

Testati jucatorii de la dinamo, astra si pandurii...veti avea o mare surpriza!!!!!

pe cei de la fcsb NU , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  07 Mai 2016, 21:18

Testati jucatorii de la dinamo, astra si pandurii...veti avea o mare surpriza!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează