GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  DECIZIE

Elena Udrea rămîne în arest 30 de zile în dosarul "Gala Bute"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 20:04

Judecătorii Înaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie au decis azi, definitiv, ca Elena Udrea să rămînă în arest în dosarul " Gala Bute", respingînd contestaţia fostului ministru la măsura preventivă dispusă în 25 februarie. 
Elena Udrea a fost arestată pentru 30 de zile, fiind acuzată de procurorii DNA de săvîrşirea a patru infracţiuni de luare de mită, de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

În acest dosar, magistraţii au încuviinţat ieri prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv pentru Rudel Obreja, Cornel Resmeriţă şi Tudor Breazu şi menţinerea arestului la domiciliu pentru Stelian Lungu, Adrian Gărdean şi pentru fostul ministru Ion Ariton.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bamse1901
bamse1901  •  06 Martie 2015, 11:28

Doamne ajuta sa ramana cat mai mult

alex_777
alex_777  •  05 Martie 2015, 20:37

...mai frate asta este trasa pe nas, rade ca proasta in toate pozele cu distantierele pe manute de parca o duc astia la parcul de distractii!!!, chiar asa de bine este ce vrea sa demonstreze cu ranjetul ei ca stie prea multe si ca nu v-a pati nimic cu toate ca o mananca nasul si duce mereu mana la nara dreapta sa isi asigure sprijinitorul ca inca nu a dat nimic din casa?

randoom_._
randoom_._  •  05 Martie 2015, 20:15

VICTORIE!!!!!!!!!!! toate sulgile chiorlui betiv in frunte cu,chioru betiv trebuie sa ajunga la parnaie. pana nu o sa intre toti paducheii pdlaci la parnaie,nu o sa fie liniste in romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează