GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INVESTIGAȚIE GSP

FOTO Protest la Ministerul Sănătății: "Ștergem urmele crimei"

Foto: Sidonia Bogdan, Facebook +2   FOTO
Foto: Sidonia Bogdan, Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 17:03

În această după amiază a avut loc un protest la Ministerul Sănătății.

Mai multe persoane în halate, cu măști chirurgicale, au turnat vopsea roșie pe scările instituției și au afișat un banner cu mesajul "Ştergem urmele crimei. Ministerul Sănătăţii, DNA, DIICOT, complici la omor".

Aceștia au explicat că bannerul se referă faptul că instituțiile statului nu s-au implicat în scandalul diluanţilor distribuiţi de Hexi Pharma.

Cele 8 părți ale investigației GSP:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
morarroion
morarroion  •  05 Mai 2016, 18:06

Bine ca autoritatiile nostre sunt ocupate cu controlul buticarilor si a carciumilor de cartier!!! *** !!! Asta-i cuvantul! Cati oameni au murit din acesta cauza doar Bunul Dumnezeu stie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1494293100865769
Mihai Badea  •  05 Mai 2016, 17:49

Ce învățăminte putem trage din ce s-a întâmplat? Cum putem împiedica repetarea acestei situații? Pot cetățenii să participe la efortul de verificare a substanțelor folosite în spitale?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează