GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  SCANDALUL DEZINFECTANȚILOR

Ministerul Sănătății a luat primele măsuri după dezvăluirile Gazetei. Peste 50 de spitale din 40 de județe vor fi controlate!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 12:44

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, a dispus Corpului de Control, împreună cu Inspecția Sanitară de Stat și Serviciile de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcțiilor de Sănătate Publică, demararea unor controale mixte după dezvăluirile Gazetei Sporturilor privind dezinfectanții diluați din spitale.

"Odată cu apariția în spațiul mediatic a problemelor legate de situația biocidelor, ministrul Sănătății a dispus Corpului de control demararea unor controale mixte, împreună cu Inspecția Sanitară de Stat și Serviciile de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcțiilor de Sănătate Publică.

Precizăm faptul că aceste controale se vor derula în strânsă legătură cu ancheta penală aflată pe rolul Parchetului General", precizează un comunicat al Ministerului Sănătății remis joi Agerpres.

Peste 50 de spitale din 40 de județe vor fi controlate, informează Realitatea TV. 

Citește aici dezvăluirile de azi din investigația GSP: 
Am făcut probe de laborator: dezinfectantul folosit în 2.000 de săli de operație din România are o substanță activă diluată de 10 ori!

Primele două părți ale investigației:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează