GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INVESTIGAȚIE

Ministerul Sănătății sesizează Parchetul după un control la Spitalul de Oftalmologie! "Au fost constatate mai multe nereguli"

Dr. Monica Pop
Dr. Monica Pop

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 14:35

Investigația începută de Gazeta Sporturilor la Spitalul de Oftalmologie a fost continuată de o verificare a Corpului de Control din cadrul Ministerului Sănătății, care va sesiza Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1

 "În urma unei acțiuni a Corpului de Control al Ministerului Sănătății au fost constatate mai multe nereguli în ceea ce privește contracte de închiriere între unitatea spitaliceascăși mai multe societăți comerciale", se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al Ministerului Sănătății.

Care concluzionează: "Având în vedere constatările controlului, raportul va fi înaintat de Ministerul Sănătății către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru analiza existenței unor posibile fapte de natură penală".

Gazeta a scris despre aceste nereguli încă din luna mai. Iată cele două episoade ale investigației: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează