GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  DAUNE

Peste 100 de spitale cer daune companiei Hexi Pharma

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 13:48

130 de spitale din România cer daune de peste 100 de milioane de lei companiei Hexi Pharma, contravaloarea produselor vândute de firmă unităților sanitare.

Digi24 informează că suma urmează să fie luată în calcul de judecătorii Tribunalului București, după ce dosarul în care este implicată Hexi Pharma a fost trimis în judecată.

Parchetul General a ajuns la concluzia că "39 din 41 de biocide Hexi Pharma au fost ineficiente".

Concluziile cercetărilor au fost sintetizate într-un comunicat publicat ieri pe site-ul oficial al Parchetului General, în care se menționează că 340 de spitale au fost afectate de către dezinfectanții ineficienți ai Hexi Pharma.

Vezi AICI toate capitolele din investigația GSP în dosarul dezinfectanților diluați Hexi Pharma și neregulile din sistemul medical românesc!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează