GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  GALA BUTE

Prima reacţie a Elenei Udrea, după condamnarea de 6 ani cu executare în Gala Bute: "Se pare că şi azi mai sunt unii judecători care mai tremură în faţa sistemului"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 19:36

Elena Udrea se declară în continuare nevinovată în dosarul "Gala Bute", în care prima sentinţă i-a adus o condamnare de 6 ani de închisoare cu executare.

  • Completul de trei judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a dat prima sentinţă în dosarul " Gala Bute".
  • Elena Udrea, Rudel Obreja şi Tudor Breazu au primit condamnări cu executare (toate pedepsele AICI).
  • Fostul ministru al turismului are de plătit aproximativ 3 milioane de euro despăgubiri (detalii AICI).

"Nu cred că din cauza mea au intrat oameni nevinovaţi în puşcărie. Faptul că am facut parte dintr-o guvernare, nu înseamnă că nu se pot face abuzuri la adresa mea. Se pare că şi azi mai sunt unii judecători care mai tremură în faţa sistemului.

Dacă în Gala Bute a avut loc vreo ilegalitate, de ce nu s-a semnalat această ilegalitate încă din 2010? Consider că această sentinţă este abuzivă şi este o victorie de etapă a sistemului. Să dai aceste condamnări înseamnă sa ignori 2 ani de proces.

Există o declaraţie a lui Nastasia, că a primit o geantă cu bani. Pe această declaraţie am fost condamnată. În acest moment bătălia este pe viaţă şi pe moarte, mai am foarte multe lucruri de spus", a  fost prima reacţie a Elenei Udrea, la televiziunea Antena 3.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1892654167633692
Stan Nelu  •  29 Martie 2017, 09:48

SI CAM CINE A FOST CAPUL DI TUTTO CAPI ???

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Martie 2017, 09:09

a primit jenant de putin! iar la apel, va lua doar 3 cu suspendare...

589949641156771
Mihai Mart  •  28 Martie 2017, 20:39

Daca spui tot ce stii primesti sigur achitare !. Dar trebuie sa -l sifonezi si pe Base , ca prea bea numai sec !.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează