GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  SCANDALUL PARIURILOR

Răzvan Burleanu pregăteşte sancţiuni pentru cei care au pariat » Napoli și Stoican suspendați?

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 00:00

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, și coordonatorul Departamentului de integritate, Costin Negraru, au făcut ieri o vizită la ONJN, încercînd să afle numele oamenilor din fotbal care au pariat ilegal pe internet.

"O să ne adresăm Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului de Interne, astfel încît cele două să intre în posesia informațiilor de interes și pentru noi, fiindcă FRF nu are această posibilitate, nefiind o instituție publică a statului", a declarat Burleanu pentru DigiSport.

Acesta a comentat și pe seama celor doi antrenori, Napoli și Stoican, despre care se știe că aveau conturi pe site-uri de pariuri online: "O să le solicităm extrasele de cont. Sînt două tipuri de sancțiuni. Un cuantum între 5.000 și 10.000 lei și chiar o suspendare pe o anumită perioadă de timp".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  26 Noiembrie 2015, 13:32

oare dl. burleanu nu știe că multe dintre meciurile trântite (pe scor la pauză / scor final, goluri marcate) se fac cu acordul patronilor de club? jucătorii sunt astfel „plătiți”, fără ca vistieria clubului să fie afectată. recomand FRF să reia, prin această prismă, câteva meciuri din liga I în care, cu Stoican pe bancă, rezultatele se răsuceau de la pauză până la final, iar unii jucători nu marcau, nici nu poarta goală în față( ca să nu strice scorul pariat?). (cu echipe de) la munte și la mare / în orice-mprejurare / *** / servieta diplomat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează