GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  MITĂ PENTRU ARBITRI

Reacţia lui Corpodean după condamnarea din dosarul "Mită pentru arbitri 1": "Îmi dau demisia!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 februarie 2015 23:46

Şapte oameni din fotbal au fost condamnaţi în această seară în dosarul "Mită pentru arbitri 1". Printre aceştia, fostul arbitru Sorin Corpodean, 4 ani de închisoare cu suspendare

Decizia Curţii de Apel Ploieşti l-a împins pe preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba să-şi dea demisia din funcţie. Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare.

Iată întreg mesajul postat de Corpodean:

"aşa cum am zis, m-am întors la familie !!!!!! .... decizia curţii de apel Ploieşti de astăzi, a făcut posibil ca demisia mea din funcţia de preşedinte al AJF Alba să fie mâine pe masa Biroului Executiv, care se întruneşte în şedinţa convocată acum două săptămâni! ţin să le mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat în cei 20 de ani, dar mai ales celor care m-au ajutat să fac lucruri deosebite pentru fotbalul amator din judeţul Alba ... în toţi aceşti ani !!!"

În acelaşi dosar, fostul patron al clubului FC Argeş, Cornel Penescu, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, iar Gheorghe Constantin, fost şef al CCA, a primit aceeaşi pedeapsă.

Vezi aici toate pedepsele oamenilor de fotbal implicaţi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
rozu
rozu  •  05 Februarie 2015, 13:21

este incredibil cat tupeu au 0rdinarii astia! mi'l amintesc cum batjocorea echipe, in teren, cu zambetul pe buze. este doar un parlit de excroc trecut si el prin fotbal in epoca nasului, a lui corleone si tata jean. marioneta lor! omul asta merita sa faca parnaie!

sexilian
sexilian  •  05 Februarie 2015, 10:48

cum adica 4 ani cu suspendare,mergea cu suspendare maxim un an ,daca s-au dat patru inseamna ca acolo e deranj mare,sau data viitoare e cu executare..

alexbibirica1
alexbibirica1  •  05 Februarie 2015, 07:05

mi-ai mancat zilele .... corpodene ... esti un om murdar la caracter ! ai scapat ieftin 'ti mm de hot !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează