GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  EXCLUSIV

Soția lui Reghe reacționează dur la mesajele angajatului-postac de la Academia Hagi: “Acționat în judecată!”. Reacție oficială Viitorul, după dezvăluirile Gazetei: “Am demarat o anchetă internă”

Articol de , - Publicat vineri, 14 iulie 2017 10:59

Academia Hagi a anunțat, vineri dimineață, deschiderea unei anchete interne pentru a afla cine este angajatul care, în ultimii 4 ani, pe siteul Gazetei, a postat sub nume fals sute de mesaje pline de ură la adresa oamenilor de fotbal importanți, ziariștilor și suporterilor.

“Urmare a articolelor apărute în această săptămână în Gazeta Sporturilor, FC Viitorul a demarat o anchetă internă pentru a identifica dacă vreunul dintre angajații clubului se face vinovat de dezvăluirile prezentate. În urma finalizării anchetei interne, împotriva persoanelor găsite vinovate se vor lua măsurile disciplinare care se impun”, se scrie în comunicatul postat pe site-ul campioanei României.

DĂ CLICK PE IMAGINE PENTRU A MĂRI "ETICHETELE URII"

Vizată de mesajele denigratoare ale lui Ion2010 - angajatul care a postat comentarii de pe același calculator folosit pentru a trimise presei comunicate oficiale - impresara Anamaria Prodan a reacționat într-o declarație pentru Gazetă:

“Adevărul trist și banal este că practic, nu merită să faci nicun efort real pentru a comenta în public jignirile aduse de un frustrat cu apucături de mitocan limbut. Până la urmă, lipsa de educație este un drept intim și necesită doar un mic efort personal, astfel că mult mai gravă decât lista de ofense gratuite aduse de acest individ, mi s-ar părea lipsa de reacție directa și concretă a oamenilor de fotbal jigniți într-o manieră profund scandaloasă.

Din punctul meu de vedere este necesar ca oamenii vizați de aceste ofense să îl acționeze în judecată pe acest om, cât mai repede. Pentru că nu este deloc normal să muncești o viață întreagă pentru numele tău, iar un bădăran care și-a relaxat definitiv creierul, să ți-l distrugă astfel, într-o manieră publică și umilitoare”.

În mesajele sale, userul Ion2010 scrie în termeni expliciți că, în anul 2000, jurnalista Anamaria Prodan a avut o relație intimă cu antrenorul lui Dinamo, Cornel Dinu, fapt care a ajutat-o să obțină exclusivitatea transferului lui Mutu la Inter.

De asemenea, soțul impresarei, Laurențiu Reghecampf, este numit “antrenor de body-building” și un “fraierici caraghios și nepriceput”.

“Prejudiciu de imagine la Reghe? Adica i-a stricat ceva ce n-a avut niciodata? Steaua poate iesi campioana anul asta doar la Iron Man cu antrenamentele pe care le face Reghe”
userul Ion2010, angajat de la Viitorul, într-o postare din 28 februarie 2017

Preocupat de pariuri

Anul trecut, după ce agenția de monitorizare a pariurilor Federbet a inclus meciul Viitorul - ASA 6-1, disputat pe 2 mai 2016, pe lista meciurilor suspecte de blat, clubul Viitorul anunța oficial că “EXCLUDE orice preocupare şi asociere cu astfel de practici. Clubul nostru a fost întotdeauna preocupat doar de fotbal şi nu va intra niciodată în lucruri de acest gen”.

Însă, în mai multe postări, angajatul clubului Viitorul ascuns sub numele Ion2010 dă dovadă de preocupare pentru pariurile sportive. Pe 2 noiembrie 2015, el scrie la un articol despre ieșirea de pe piața din România a casei Bet365:

“Niste cioflingari cu oferta de toata jena, Winmasters astia. Bet365 le batea pe toti la popoul gol cu oferta extinsa. Sunt convins ca bet365 va avea castig de cauza si va reveni curand pe piata din Romania. Tineti minte de la mine: in maximum un an Winmasters se dizolva, cu tot cu banii romanilor”

CLARVĂZĂTORUL DE LA VIITORUL

În mesajele sale, Ion2010 are și capacitatea surprinzătoare de a anticipa evenimente cu mai multe zile înainte de a se întâmpla.

Vineri, 26 februarie 2016, angajatul Academiei postează din Ovidiu la un articol despre alegerea lui Gianni Infantino în funcția de președintele al FIFA. În secțiunea comentarii, userii glumesc, întrebându-se pe ce a pariat Șumudică. Ion2010 scrie:

“A pariat 1 in tur la Steaua - Astra si 2 in retur la Astra - Steaua. E omul Stelei”

După aproape două săptămâni, meciul Steaua - Astra din turul semifinalei Cupei Ligii s-a terminat cu scorul de 1-0. În retur, Astra lui Șumudică a fost învinsă cu 2-0.

Cu un an mai devreme, în plină luptă pentru titlu între Steaua și ASA, Gazeta Sporturilor a publicat o analiză detaliată în care specialiștii în arbitraj au stabilit că Ovidiu Hațegan, Radu Petrescu și Cristi Balaj sunt favoriți să fie delegați la meciul decisiv dintre cele două echipe.

În coada articolului apărut cu 6 zile înainte de meci, Ion2010 lasă un mesaj scurt:

“Vă spun sigur: Găman va arbitra”

Conform regulamentului intern al CCA, arbitrii sunt anunțați la ce meciuri merg cu maximum două zile înainte de disputarea jocului.

Disputată pe 29 martie 2015, partida Steaua - ASA 0-1 a fost arbitrată de George Găman, soluția pe care specialiștii nu au anticipat-o, dar pe care un angajat de la Viitorul a dat-o drept “sigură”!

DĂ CLICK PENTRU A MĂRI HARTA POSTĂRILOR LUI ION2010

 

CITEȘTE ȘI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
mioriticul
mioriticul  •  14 Iulie 2017, 20:35
Postat de steaua1986forever pe 14 Iulie 2017, 12:26

Operatiunea "Postacul pe GSP". Partea 1. Sa speram ca o sa discutam si despre alte echipe care au postaci pe aici. Ce ziceti ?

Presupun ca MMul e Iosif Si Mopul Palnie.

bazileon
bazileon  •  14 Iulie 2017, 18:25
Postat de crimson.veritas pe 14 Iulie 2017, 16:52

Vizavi de viitoristul ... undercover ... 3/4 din lista prezentata ... este ocupata de persoane ... extrem de ... nesuferite ... in frunte cu Sumudica si Dinu ... care au jignit mai multa lume ... decat poate numara ... timm(+/- 1m)...:)) Char as vrea sa-l vad pe Sumudica ... cerand daune pentru imagine ... intr-un proces civil ...:)) Partea straine ... e nu apare si Gigi Becali ... in lista ... este de departe cel mai injurat personaj public ... practic ... daca nu-l injuri pe Becali ... nu te poti simti cu adevarat gsp-ist si ... degeaba postezi ...:)) Ca sa va scutez de o analiza ... aprofundata ... in cazul meu ... personajele cele mai ... sa zicem ... criticate ... sunt ... basescu, kovesi, coldea ... la categoria grea (pilonii statului de drepti) ... urmate de ... talpan, sumudica, burleanu (si alti cativa middle weight ... care aspira la heavy weight) ... iar la categorie mica ... mai un Mutu ... mai un hahaha (ex. Ganea) ... personaje care nu conteaza deloc ... si exista doar ca se se afle in treaba ...:))

nici macar la nivelul acelui ion 2010 nu esti, neneicule...Daca nu doare!

timm
timm  •  14 Iulie 2017, 17:33
Postat de crimson.veritas pe 14 Iulie 2017, 16:39

timm deja se simte amenintat ...:)) ii este frica ca i va fi dezvaluita ... locatia ... pe undeva prin birorurile mapn-ului ...:)) adevarul este ... ca la cat timp liber are talpan !? ...:))

Nu stau in Romania asa ca poate birouri NATO.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează