GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  SCANDALUL DEZINFECTANȚILOR

Tolontan la Antena 3: "De când ceea ce aruncă ministrul Achimaș la coșul de gunoi trebuie să fie luat de bun de cetățeanul român?!"

Patriciu Achimaş - Cadariu
Patriciu Achimaş - Cadariu

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 15:12

Antena 3 a deschis buletinul de știri de la ora 15:00 cu încercarea de mușamalizare a scandalului dezinfectanților diluați, semnalată în Gazeta Sporturilor de astăzi! 

Într-o intervenție telefonică în direct, Cătălin Tolontan, redactorul-șef al Gazetei, a comentat situația:

"Ministerul Sănătății a dat un comunicat în care susține că ”Actiunile de control în cauză se desfasoara în colaborare cu Parchetul General, care urmărește derularea acestor activități”. În același timp, MS afirmă că «Toate acțiunile și procedurile de control sunt urmărite în teren de reprezentanții Direcțiilor de Sănătate publică».

Să amintim oamenilor ce nu spune ministrul Achimaș. MS a dispus controale în ianuarie 2016 și în martie 2016 în 367 de unități sanitare. Ministrul a fost nemulțumit de diferențele mari de rezultate. Cele din ianuarie s-au făcut în fiecare județ, iar cele din martie între județe, încrucișat.

Întrebarea logică este: de vreme ce nu s-a schimbat metoda de control, de ce un rezultat care nu l-a convins pe ministru Achimaș ar trebui să convingă cetățeanul?

Ceea ce nu e bun pentru ministru e bun pentru cetățean? De ce ceea ce nu este de încredere pentru ministru, trebuie să fie bun pentru oameni?

Cît despre încheierea comunicatului, în care se spune că «speculațiile aduc atingere anchetei penale», de cînd vorbește MS în numele Parchetului?"

 Cele 5 părți ale investigației de până acum:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
444001919101397
Florean Andrei  •  01 Mai 2016, 11:27

Porcu de patron românde la Hexi Farm încearcă să şteargă urmele, a sistat fabricarea dezinfectantului apă chioară. Iar controalele dispuse în aceste zile mie îmi este teamă că urmăresc să facă dispărute din spitale dezinfectantele care pot servi ca probe martor !

theplayerr
theplayerr  •  30 Aprilie 2016, 23:02

I-as recomanda domului Tolontan sa se apuce de investigatii prin curtea PSD-ului...ar avea material pentru zeci de ani..

its1134
its1134  •  30 Aprilie 2016, 18:37

"Acest comentariu a fost moderat deoarece continea acuzatii grave care nu sunt probate/dovedite ", nu vă trebuie vouă motiv.. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează