GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  #MERGEMDUPASISTEM

VIDEO+FOTO » OFICIAL, DNA: Florin Secureanu a fost pus sub acuzare! Fostul manager de la Malaxa a ieşit în cătuşe de la audieri

Foto: Raed Krishan +7   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 12:43

Florin Secureanu a fost pus sub acuzare pentru luare de mită şi delapidare, ambele în formă continuată. Prejudiciul produs este de aproximativ două milioane de lei, informează comunicatul DNA. 

update 18:30

Florin Secureanu a ieşit încătuşat din sediul DNA, după aproximativ 6 ore de audieri. 

update 17:30

Şoferul maşinii lui Florin Secureanu a intrat în sediul DNA. 

update 17:15

DNA a remis un comunicat în care anunţă că fostul manager al spitalului Malaxa a fost pus sub acuzare de procurori pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și delapidare.


*Click pe imagine pentru a citi comunicatul

UPDATE ORA 16:25

Florin Secureanu este încă la sediul Direcției Naționale Anticorupție. În fața instituției sunt adunați zeci de reporteri care așteaptă primele imagini cu fostul manager de la Malaxa, mai ales că acesta nu a fost văzut în public niciodată de la începutul publicării investigației GSP. 

Reporterul Gazetei Răzvan Luțac este acolo și vă va ține la curent cu toate detaliile.

Zilele acestea au fost audiați reprezentanții mai multor firme care au făcut afaceri cu Spitalul Malaxa.

E prima dată când fostul manager ajunge față în față cu procurorii anticorupție. El a sosit la DNA cu o mașină cu număr de Ilfov. 

Pe 29 noiembrie, doi reprezentanți ai Direcției Naționale Anticorupție s-au prezentat la Spitalul Malaxa, după dezvăluirile echipei Gazetei Sporturilor din 28 noiembrie (Detalii aici!)

Procurorii au deschis dosar penal pentru abuz în serviciu împotriva conducătorilor spitalului Primăriei.

Citește aici toate episoadele anchetei:

  1. Înregistrări audio și documente: Pile din primărie înmormîntate pe banii Spitalului Malaxa – ”Managerul Secureanu scoate zilnic cash din spital pe o firmă dizolvată de un an și jumătate!”
  2. Jurnaliștii sînt dați afară de bodyguarzi din curtea spitalului Malaxa, alte înregistrări cu managerul Secureanu!
  3. Spitalul Malaxa a plătit 10 contracte cu firma de bijuterii Yarouse Jewellery ca să curețe instrumentarul de la Ginecologie-Sterilizare! – ”A fost fictiv! Cadouri pentru Vrăbi, iubita managerului Secureanu”
  4. DNA a descins astăzi dimineață la Malaxa! Sînt vizate zeci de contracte ale spitalului
  5. FACTURI: Spitalul Malaxa a plătit 6.000 de lei ca să slăbească nepoata lui Secureanu și  25.000 de lei pe operația mătușii lui ”Vrăbi” la clinica privată de top Monza! Medic acuză falsificarea semnăturii!
  6. Blaga și Gorghiu i-au inaugurat căminul privat de bătrîni, Oprescu și Onțanu l-au alimentat cu bani de la primării! În acest timp, Secureanu amenaja bucătăria spitalului cu o firmă de jocuri de noroc – La mulți ani, România!
  7. Casa lui Secureanu făcută cu banii spitalului este pustie. ”Deconta pînă și facturile de la Leroy-Merlin și Bricostore!” – Unde a dispărut?
  8. Secureanu și-a pus numele pe statuia lui Mihai Eminescu de la Viena  – Cum a plătit Noventis, cel mai mare furnizor al spitalului, petrecerea aniversară a băiatului managerului!
  9. Fosta șefă a PSD Austria i-a răzuit, peste noapte, cu șpaclul, numele lui Secureanu de pe statuia lui Eminescu. Rămășițele sînt încă acolo!
  10. DNA mai are un dosar cu managerul de la Malaxa: l-a mituit pe Dan Diaconescu! Mari politicieni tremură în fața mesajului lui Secureanu – ”Îi am înregistrați pe toți!”
  11. Secureanu s-a pus pe statuia lui Eminescu, i-a urat ”Crăciun fericit!” lui Seneca și vrea să-și cumpere apartamentul RAPPS în numele lui ”Constantin Brâncuși”!
  12. ”Conferențiarul doctor” Secureanu nu dă cu anii pe la Universitatea Titu Maiorescu, unde ”predă” Genetică! Atunci cînd studentele s-au revoltat le-a spus: ”Poate vă treziți cu niște țigani la ușă!”
  13. Universitatea ”Titu Maiorescu” anunță că-l dă afară pe Secureanu! Urs: ”Nu venea la cursuri, am început demersurile de cîteva săptămîni”
  14. Secureanu și-a pus fata pe listele romilor pentru că-și dorea să intre la un liceu de top din București! ”A aranjat cu fiul Mamei Omida!”
  15. Juniorul Mircea Oprescu stăpînește afacerile de la spitalele Malaxa și Sf. Maria! Secureanu: ”Iar a venit băiatul cu pantaloni roz la mine pentru contracte!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Decembrie 2016, 21:49
Postat de chromophobia pe 09 Decembrie 2016, 21:42

Puscarie,3 sentinte pe viata ca in USA sa-ti dea,nenorocitule!

***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brutusp
brutusp  •  09 Decembrie 2016, 21:43

Doamne Ajută! Sa speram ca încetișor o să îi ascundă pe toți nenorociții care au furat ca în codru în ultimii 26 ani. Next!!!

chromophobia
chromophobia  •  09 Decembrie 2016, 21:42

Puscarie,3 sentinte pe viata ca in USA sa-ti dea,nenorocitule!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează