GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PROMO

Alex Curtean îşi dezvăluie pasiunea pentru NBA în ediţia print a Gazetei Sporturilor » Cine este preferatul lui Alex

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 11 ianuarie 2015 17:18

Mijlocaşul celor de la Gaz Metan Mediaş, Alexandru Curtean, are o pasiune, tot sportivă, în afara fotbalului. Baschetul din NBA.

Jucătorul a povestit în ediţia print a Gazetei Sporturilor de astăzi ce rol joacă al doilea sport din viaţa sa, care este topul 5 al preferinţelor sale şi cum a ajuns să vadă live un meci din NBA. Şi nu oricare, ci tocmai cel de Crăciun, dintre Miami Heat şi Cleveland Cavaliers, care a marcat revenirea lui LeBron James în Florida.

În vacanţa din Statele Unite, unde a fost alături de soţia sa, Crina, Curtean a vizionat şi un meci de fotbal american.

Miza pe Chicago BullsAlex a dialogat relaxat şi s-a dovedit un bun cunoscător al baschetului nord-american, vorbind cu uşurinţă şi ca un cunoscător despre starurile din NBA, LeBron James sau Carmel Anthony. De fapt, "The King" James este unul dintre motivele pentru care şi-a făcut şi abonament pe site-ul ligii, pentru a vedea cele mai importante faze din campionat. În încheiere, Curtean a explicat de ce crede că Chicago Bulls poate cîştiga din nou inelele de campion în acest sezon.

Poţi răsfoi aici varianta digitală a ziarului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
doriansky
doriansky  •  12 Ianuarie 2015, 08:28
Postat de narutosslazio pe 12 Ianuarie 2015, 04:53

Revenirea lui Lebron in Florida ? Vedeti ca Cleveland e in alt stat. Utilizati macar google daca aveti cultura generala 0. Ziaristi de Spiru Haret..

Pai daca s-a jucat Miami - Claveland iar LeBron joaca (din nou) pt Cavaliers nu inseamna ca a revenit in Florida (de data asta ca adversar al fostei echipe??). Or fi astia ziaristi de Spiru da' nici tu nu stralucesti cumetre!!

narutosslazio
narutosslazio  •  12 Ianuarie 2015, 04:53

Revenirea lui Lebron in Florida ? Vedeti ca Cleveland e in alt stat. Utilizati macar google daca aveti cultura generala 0. Ziaristi de Spiru Haret..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close