GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ROMÂNIA - URUGUAY, 29 FEBRUARIE, 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI GSP TV.

Amicalul România - Uruguay va fi transmis de Antena 1 şi GSP TV

Trioul formidabil cu care ocupanta locului 4 la CM din Africa de Sud va ataca poarta românilor
Trioul formidabil cu care ocupanta locului 4 la CM din Africa de Sud va ataca poarta românilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 februarie 2012 20:33

După turneul de pregătire din Antalya, echipa naţională continuă seria meciurilor amicale din acest an cu un joc împotriva Uruguayului. Partida se va disputa miercuri, 29 februarie, pe Arena Naţională şi va fi transmisă în direct atît de Antena 1 cît şi de GSP TV.

Dacă Argentina ne-a tras clapa anul trecut şi a refuzat să mai vină la meciul programat în luna august la Bucureşti, Uruguay, una dintre cele mai puternice formaţii din lume, va onora contractul cu FRF aducînd toate vedetele.

Inclusiv atacantul formaţiei Liverpool, Luis Suarez, aflat în centrul unui scandal pentru insulte la adresa lui Patrice Evra, de la Manchester United, a fost convocat de selecţionerul Oscar Washington Tabárez pentru meciul amical al Uruguayului cu România, programat la 29 februarie.

Pe lista celor 23 de jucători care vor fi deplasaţi la Bucureşti se află şi celelalte vedete al formaţiei care s-a clasat pe locul 4 la ultimul Mondial, în Africa de Sud, după 2-3 cu Germania: Cavani (Napoli), Forlan (Inter), Lugano (PSG), Muslera (Galatasaray), Pereira (Benfica).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
draki
draki  •  21 Februarie 2012, 20:51

iar o sa va bateti joc cu transmisiunea voastra din 1945...

circo
circo  •  21 Februarie 2012, 16:00

sunt unii prin anglia si franta care deja transmit 3d iar antena 1 nu a auzit nici macar de 16/9.

otelul_galati
otelul_galati  •  21 Februarie 2012, 15:48
Postat de wtf2aces pe 21 Februarie 2012, 12:58

Pai daca ai televizorul de 20cm normal ca nu te deranjeaza.. dar sunt si altii care vor sa vada pe ceva mai mare.. si atunci mai bine te uiti pe net sau in alta parte. Cand ai sa te faci mai mare ai sa intelegi mai bine..

cred ca sunt de varsta lu tactu copil rasfatat , numai hd ai in cap

Vezi toate comentariile (24)
Comentează