GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PROGRAM TV

Anunț de ultimă oră făcut de un post TV în ceea ce privește transmiterea meciurilor echipelor noastre în Europa: "Am achiziționat drepturile!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 18:39

Mâine debutează un nou sezon european pentru echipele românești. FCSB e prima care joacă în turul trei preliminar al Champions League, contra vicecampioanei Cehiei, Viktoria Plzen.

Dacă meciul de mâine seară de la ora 20:30, de la București, a fost achiziționat de ProTV, returul de pe 2 august se vede la TVR 1.

Debutul lui Hagi în Champions League este transmis miercuri tot de TVR, Viitorul - APOEL începând la ora 21:00.

Mai mult, postul public de televiziune a cumpărat drepturile și pentru manșa retur din Europa League Athletic Bilbao - Dinamo și confruntarea Oleksandria – Astra Giurgiu.

Turul Dinamo - Athletic este tot pe TVR, joi 27 iulie de la 20:30. Turul Astra - Oleksandria nu este momentan achiziționat de vreo televiziune.

CSU Craiova - AC Milan nu este nici el confirmat la TV în acest moment.

Toate partidele vor fi liveTEXT pe GSP.ro!

"Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat, în şedinţa de astăzi, achiziţionarea, cu titlu exclusiv pe piaţa media din România, a partidelor Viktoria Plzen – FCSB şi Viitorul - APOEL Nicosia din turul 3 preliminar al Champions League, respectiv dubla manşă Dinamo – Athletico Bilbao şi returul Astrei Giurgiu cu ucrainienii de la Oleksandria, din turul 3 preliminar al Europa League"
Comunicat primit de GSP de la Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al Televiziunii Române

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (43)
observator_federal
observator_federal  •  25 Iulie 2017, 09:49

In mod "corect" GSP nici nu a facut un tag "craiova - ac milan" (ce frumos arata) la acest articol... De parca ar vrea unii sa stearga din istoria fotbalului romanesc acest meci. Mi se pare un dispret total al televiziunilor pentru suporterii echipei oltene si, daca se va demonstra ca pretentiile financiare ale CS U Craiova nu au fost acceptabile, comportamentul televiziunilor seamana cu un razboi pornit impotriva telespectatorilor. Sa vedem consecintele in timp ale acestei atitudini condamnabile.

brandremist
brandremist  •  25 Iulie 2017, 07:56
Postat de bridges pe 25 Iulie 2017, 07:04

Clona Craiovei se compara cu Steaua si Dinamo la capitolul audiente ? Hai sa fim seriosi,cine ar da bani sa nu si-i scoata ? OK,joaca Milan dar tu crezi ca televiziunile dau ceva in plus pentru asta ? Ca te-a umilit Milan ? Interes pt fotbal exista in Oltenia dar pentru cealalta Craiova,cea autentica,cea care tocmai a scos capul si va reveni in curand,acolo e interesul,acolo e pasiunea,acolo vor vebi si televiziunile.

Ce a realizat FCU în secolul ăsta? Craiova n-a avut niciun cuvânt de spus în fotbal, n-a câștigat niciun campionat și niciun trofeu. Nu contează că s-a numit FCU sau CSU, nu cred că a avut vreo participare în Europa până acum, nici măcar nu a ajuns până la nivelul Pandurilor, Oțelului, Petrolului, Ceahlăului etc. Tot ce-mi amintesc despre ei sunt scandalurile, aroganțele și corupția. Ba, parcă a mai și retrogradat de câteva ori. Asta e tradiția FCU din mileniul ăsta. V-a căutat presa în coarne și vă credeți cine știe ce piese importante în fotbalul nostru și când colo sunteți niște rupți în fund cu ifose. Așa că luați-vă și CSU și FCU și dispăreți naibii odată că țineți locul altora mai serioși și muncitori!!

lionforever
lionforever  •  25 Iulie 2017, 07:38
Postat de Cristina Bob pe 25 Iulie 2017, 00:58

Daca VIITORUL , DINAMO si CRAIOVA VOR SA CASTIGE trebuie sa mearga la TAS !

Acolo de duc jiji bulache și sfătuitorul sau de taină mm-ul *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează