GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SPORTS STADIUM

Anunț important făcut de Facebook în urmă cu puțin timp! Iubitorii sporturilor jubilează » "Toate meciurile vor fi live în mediul online prin acest serviciu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 11:42

Facebook va lansa o platformă dedicată evenimentelor sportive. Aceasta se va numi Facebook Sports Stadium. Ea dă șansa utilizatorilor să fie la curent cu toate informațiile și actualitățile despre diferite evenimente.

De asemenea vor putea fi postat mesaje publicate de fani, statistici și comentarii ale unor experți, anunță Reuters.

"Cu cei 650 de milioane de fani ai sporturilor pe care îi are, Facebook este cel mai mare stadion din lume. Meciurile vor fi "transmise" live în mediul online. Vor fi informații la secundă", se afirmă într-un mesaj dat publicității, miercuri, de compania americană.

Facebook a anunțat anul trecut că are o medie de 1,01 miliarde de utilizatori unici activi. Acest serviciu pregătit de Facebook vrea să contracareze astfel un teritoriu deținut pînă acum de Twitter.

Facebook Sports Stadium va acoperi deocamdată din punct de vedere mediatic doar meciurile din campionatul de fotbal nord-american, care va culmina cu Super Bowl, pe 7 februarie. Serviciul poate fi accesat prin introducerea în fereastra de căutare de pe Facebook a unui meci individual.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează