GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PROMO

De la ora 19:00, Radio GSP se aude pe frecvenţa Activ FM şi Radio Transilvania!

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 18:58

Astazi, de la ora 10.00 si pana la miezul noptii, Radio GSP vorbeste doar despre "unicul derby" Dinamo-Steaua.

Incepand cu matinalul lui Gabi Safta, "Fresh", continuand cu emisiunea care se difuzeaza si pe GSP TV - in care invitat va fi Dumitru Pelican si terminand cu editia speciala de la ora 19.00, Radio GSP ofera timp de 14 ore toate informatiile din cele doua tabere.

In "editia derby", Liviu Manolache prezinta toate cifrele dintre cele doua mari forte ale Romaniei fotbalistice, ascultatorii ii pot asculta pe jucatorii care au evolutat de-a lungul istoriei in "Stefan cel Mare" sau in "Ghencea" si pot castiga premii oferite de "Gazeta Sporturilor". De la ora 20.50, Paul Baesu si Gabi Safta comenteaza meciul integral. In direct, de pe National Arena, vor intra si trimisii speciali ai "Gazetei Sporturilorl".

Editia speciala de la ora 19.00 va fi pe FM pe V 24 Vaslui si Radio Transilvania. Asculta azi Dinamo-Steaua la Radio GSP de la ora 10.00 la 24.00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dehasdeu
dehasdeu  •  10 Mai 2013, 15:09

Mi se pare inadmisibil ca acest individ sa fie in continuare in redactia GSP mai ales in urma scandarilor din meciul Steaua - Rapid. Un om cu astfel de iesiri necontrolate ar fi fost imediat dat afara din orice redactie, din orice tara civilizata. Traim insa in Romania, unde astfel de caractere sunt incurajate. "Felicitari" GSP!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  10 Mai 2013, 10:45

abia acum am vazut ca aici presteaza "domnul" gabi safta (sugestiv nume....safta!!!!de cunoscator!!!!!).pai la ce sa te astepti de la unul care a fost dat afara din echipa "national arena" pentru "oism"!!!?stii melodia aia?:"de te-as prinde,ce ti-as face!".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează