GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Cîştigă o invitatie dublă la “Stufstock reloaded” în club Fabrica

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 martie 2011 10:58

Răspunde la întrebarea de mai jos pînă vineri la ora 18:00 şi poţi cîştiga o invitaţie dubla pentru evenimentul “ Stufstock reloaded” ce va avea loc sîmbătă, în club Fabrica. Răspunsul şi datele de contact le timiţi pe mail la adresa [email protected]. Cum se numeste evenimentul ce va avea loc sîmbată în club Fabrica?  “Stufstock reloaded” va recrea sîmbătă, în club Fabrica, atmosfera de vara trecută, din Vama Veche. Va fi o selecţie din evenimentele anului trecut care include: piesa de teatru G.O.D. (regia: Marcel Top), vernisajul cistigatorlor workshop-ului Vama sub lumini de Oscar, proiecţia a trei scurtmetraje Filmstock (Captivi de Crăciun, Derby şi How Do You Do?), şi concertele cîştigătorilor Stufstock Newcomers 2010, White Walls (metal progresiv), The dAdA (alternative) şi East Roots (reggae). Stufstock Reloaded va avea loc sîmbătă, 5 martie, de la ora 12:00 (ziua), la Club Fabrica din Bucureşti.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează