GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  FCSB

CNA a sancționat PRO TV pentru că a difuzat o reclamă în care FCSB e numită Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 12:18

Consiliul Național al Audiovizualului a decis amendarea Pro TV cu 10.000 de lei pentru difuzarea unui spot publicitar la casa de pariuri NetBet, conform paginademedia.ro.

Decizia CNA a avut la bază două motive:

  1. spotul a fost difuzat înainte de ora 22.00, în condițiile în care NetBet promovează jocuri de noroc, ce nu sunt permise minorilor, ceea ce înseamnă că promovarea pentru aceste produse se poate face doar după 22.00;
  2. totodată, în reclamă o voce din off spune că NetBet este sponsorul echipei Steaua, deși casa de pariuri sponosorizează echipa lui Becali, FCSB.

Apărarea reprezentantului Pro TV, în fața membrilor CNA: „Spotul este la brand și nu la pariuri online sau la domeniul de activitate al respectivei firme. Din punctul nostru de vedere nu este o încălcare a legislației privind protecția minorilor. Legat de folosirea denumirii Steaua aș vrea să aveți în vedere că nu a fost făcut de Pro TV. Noi l-am primit”.

Citește știrea integrală pe paginademedia.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (178)
whiteredarad
whiteredarad  •  01 Noiembrie 2017, 14:11

Ce aiureala ! Adica CNA lasa tot felul de idioti sa spuna in public prostii si se leaga de un spot publicitar, trimis postului de solicitant. Alta treaba nu au ? Adica un nimeni, Serban Nicolae poate fi lasat sa spuna o enormitate despre luptatoriii anticomunisti, din munti si e lasat. Asstam la o PSD-izare totala a institutiilor, jalnic !

visarionpalnie
visarionpalnie  •  01 Noiembrie 2017, 06:59
Postat de marian0904 pe 31 Octombrie 2017, 20:25

Bravo ProTV. Rusine CNA! De unde stie CNA pe cine sponsorizeaza NetBet? I-a soptit o pasarica cu ochi albastrii. Astia cred ca ne pun cu botul pe labe, catrebuie sa vorbim cum vor ei, adica pasareste. Hai Steaua!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  31 Octombrie 2017, 20:24

"Legat de folosirea denumirii Steaua aș vrea să aveți în vedere că nu a fost făcut de Pro TV. Noi l-am primit”. - mai devreme la stirile din sport de la pro tv scria clar pe ecran "Denis Man - Steaua" sau "Florinel Coman - Steaua" sau reclama meciului "Steaua - Beer Sheva, joi 2 noiembrie la pro tv". Nici astea nu-s facute de pro tv, le-au primit bietii de ei.

Vezi toate comentariile (178)
Comentează