GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Comunicat oficial: "20 de companii de cablu din România transmit posturile Look TV şi Look Plus" » Detalii despre RCS&RDS

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 17:58

Postul de televiziune Look TV, cel care deţine drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1 şi din Cupa Ligii, pentru 5 ani, a emis un comunicat de presă pentru a clarifica situaţia în ceea ce priveşte transmiterea partidelor şi pe reţeaua de cablu RCS&RDS.

GSP.RO vă prezintă în totalitate comunicat primit pe adresa redacţiei din partea postului TV: “Dezmintim categoric existenta vreunui acord, verbal sau de alta natura, cu privire la preluarea in reteaua RCS&RDS, a posturilor LOOK TV Si LOOK PLUS care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii. Orice stire, informatie, care apare cu privire la acest aspect este o minciuna si nu are alt scop, din pacate,  decat de a induce in eroare milioane de suporteri ai fotbalului romanesc.

Este a doua oara in ultimele saptamani cand prin materiale de presa se incearca in mod intentionat dezinformarea publicului si in special a abonatilor firmei respectiv. In aceste articole s-au facut afirmatii mincinoase in numele Look TV, fapt ce aduce atingere grava reputatiei si imaginii noastre. In acest moment cele doua posturi au incheiat contracte de distributie cu peste 20 de retele de cablu”.

Cele mai importante companii de cablu dintre cele 20 la care se face referire în comunicat sînt UPC România, Ines IPTV, Focus Sat şi Orange TV.

CITEŞTE ŞI: Look a ieşit de pe Romtelecom. Care sînt motivele şi ce spun părţile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (158)
viorel2014
viorel2014  •  08 August 2014, 12:30

Pot sa fie si 200 de companii care transmit meciurile la nivel national. Daca nu le transmite romtelecomul, cum s-au laudat ca o vor face, nu ma mai intereseaza. Acum stau si ma intreb de la ce se trage ultima lor majorare de pret de vreo 3 lei....eu am banuit ca pentru posturile Look, dar m-am inselat amarnic. Bine, realitatea e ca ei m-au inselat pe mine mai mult

carabash
carabash  •  08 August 2014, 09:59
Postat de alexandrutop pe 07 August 2014, 12:00

Ai omis sa spui ca tot in aceasta perioada au scos si Look-urile. Problema mai grava deci: maresc abonamentul si scot 2 posturi care faceau super audienta si abonatii le regreta enorm. Asta e adevarul

lasa ma ca Romtelecom a scos Look Tv dar a bagat Television Epaniola. Sa vezi acolo Marimar.

cosmin.voinea
cosmin.voinea  •  07 August 2014, 12:11
Postat de marek00 pe 06 August 2014, 14:20

In afacerea asta cu LIGA 1 de departe cei mai magari au fost aia de la Romtelecom. Au anuntat ca dau LIGA 1, au sfatuit toti abonatii sa se mute pe digital si apoi au dat o singura etapa.

Pai si rds-ul nu au fost magari? Sau nu sunt cei mai mari parsivi? Cum au incercat si au reusit partial sa mai oblige clientii sa prelungeasca abonamentele pe minim 2 ani cu ei pentru niste tablete sau televizoare in rate? Cand ei stiau cu siguranta ca nu vor da Liga 1, au recurs la aceste mijloace josnice. Aia-s cei mai mari mafioti, de acolo de la RDS din Dr. Staicovici

Vezi toate comentariile (158)
Comentează
Close